Munkatársaink

Kész Zoltán
Operatív igazgató

Korábban tanárként és sportriporterként dolgozott, a Szabad Piac Alapítvány tiszteletbeli elnöke. Fulbright-ösztöndíjasként amerikai történelmet tanított Kaliforniában. 2015-ben időközi választáson függetlenként legyőzte a Fidesz jelöltjét, ezáltal lebontva az állampárt kétharmados uralmát. Jelenleg aktívan segít különböző független újságokat, valamint azért küzd, hogy 2022-ben szabad választás legyen Magyarországon. Mottója: “A populizmus ellentéte a felelősségvállalás.”

Csekő Balázs
Kommunikációs igazgató, főszerkesztő

Politikatudományi tanulmányait az Universität Wien, az Universidad de Granada és az Universidad de La Habana-n végezte, 2012-ben politológia szakon diplomát szerezve az Universität Wienen. “A kubai exile-lobby az USA-ban és annak befolyása az amerikai külpolitikára” témával kapcsolatban kutatást végzett a University of Miamin. Publikációi számos nemzetközi médiumban megjelentek, többek között a The Telegraph, Der Standard, Die Presse és a Wiener Zeitung hasábjain és a BBC World Service hullámhosszain. Az Egyesült Államok Külügyminisztériuma által kibocsájtott “Certificate of Appreciation” tulajdonosa.

Jared Feldschreiber Elemző, újságíró

Jared Felschreiber több mint egy évtizede dolgozik újságíróként. A művészeti jellegű riportok mellett, a geopolitikai elemzések minden területén szerteágazó tapasztalattal rendelkezik. Jared a filmiparban is dolgozott Los Angelesben és New Yorkban. Mondhatjuk, hogy igazi filmkedvelő. Filmes élményei segítették a Reckless Abandon című regénye megírásában is. 2013 óta szabadúszó újságíró, olyan nagy nemzetközi médiumoknak dolgozik, mint a Times of Israel, a Jerusalem Post, a HuffPost, vagy az International Policy Digest. Behatóan ismeri a biztonságpolitika és diplomácia világát. Miután akkreditált újságíróként dolgozott az Egyesült Nemzetek Szervezetében, a Tel-Avivi Egyetemen szerzett biztonság és diplomácia szakon mesterdiplomát.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.