Bemutatkozás

A Civitas Intézet Gazdasági és Társadalomtudományi Kutató Zrt. egy politikailag független think-tank (gondolatműhely, agytröszt), amely elsősorban gazdasági, piaci, jogi és politikai kutatásokat és tanácsadást végez.

szolgáltatásai alapvetően több kategóriába sorolhatók: közvélemény-kutatások, jogi és gazdasági kutatások, üzleti és piaci szektorok, ágazatok felmérése, társadalom- és szakpolitikai elemzés, stratégiai tanácsadás és szakmai továbbképzések, személyi tanácsadás.

Az ügyfélkör vegyes, elsősorban piaci szereplők: kis- és középvállalkozások, start-upok, nagyvállalatok, de emellett közjogi szereplők is megtalálhatók: önkormányzatok, politikai pártok, mozgalmak, valamint civil szervezetek: egyesületek, alapítványok.

Az Intézet kutatói és szakértői csapata egyetemi tanárokból, kutató intézetek és multinacionális tanácsadó cégek elemzőiből, médiaszakemberekből áll, akik a legkülönbözőbb elismert, többéves, évtizedes tudományos háttérrel, publicisztikával és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek számos hazai és nemzetközi projektben egyaránt.